logo grøn mørk.jpg

Din lokale tandlæge på Bornholm

Bornholms Tandklinik

- Rønne

Bornholms Tandklinik

 

Vi har to lokale tandlægeklinikker på Bornholm, som er placeret i henholdsvis Rønne og Klemensker. Hver klinik har dygtige og erfarne tandlæger samt søde og venlige assistenter. Vi står altid klar til at hjælpe dig til et godt smil. Vores klinikker lægger stor vægt på, at patienten altid er i fokus, derfor har vi skabt et behageligt miljø på begge klinikker, så du kan føle dig tryg.

Kontakt os for at høre, om vi har åbent for patienttilgang på den klinik, du er interesseret i.

Om os

 

Vi lytter til vores patienter og tænker i nye baner. På denne måde kan vi hele tiden tilbyde den bedste behandling. Vi stiller store krav til os selv, derfor er omhyggelig behandling, god kommunikation og individuel rådgivning kerneværdier for os.

Hjælp til tandlægeskræk

 

Det betyder naturligvis også, at vi er opmærksomme på patienter med tandlægeskræk og kan tilbyde en åben, behagelig og glad tilgang til behandling af dig, der ikke bryder dig om at gå til tandlægen.

Tandbehandlinger

 

På vores klinikker udfører vi mange former for tandbehandling og tandrensning. Udover almindelige eftersyn og tandrensninger, har vi også kompetencer inden for mere komplicerede behandlinger af kroner, broer, implantater, proteser mv. samt kirurgiske indgreb.